Petrol Ofisi İlkokulu
BEŞEVLER MAH. ÇİĞDEM CAD. PETROL OFISI ILKOKULU SİTESİ NO: 2A MERKEZ / BATMAN
04882133247 /

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

MİSYON

Biz Öğrencilerimizi Milli Eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda Kendi Kendine Yetebilen, Öz Değerlendirme Yapabilen, Öz Yönetim Sahibi, Özgün Düşünebilen, Üreten, Hayata Sevgi Ve Umutla Bakabilen, Hoşgörülü Bireyler Olarak Yetiştirmek İçin Varız.

Kütüphane Kitap Sayısı :4367
Öğretim Şekli :Okul Öncesi ve Özel Eğitim Sınıfları İkili Eğitim Yapıyor. 1.,2.,3. ve 4 Sınıflar Normal Eğitim yapıyor.

Öğretim Şekli

doğalgaz

Okulumuz Batman il merkezindedir.